Lilleby Treningssenter i Trondheim tilbyr et variert utvalg av cardioapparater, styrkeapparater og frivekter samt en egen avdeling for stretching og coretrening.

Lilleby Treningssenter i Trondheim tilbyr et variert utvalg av cardioapparater, styrkeapparater og frivekter samt en egen avdeling for stretching og coretrening.

Cardioavdeling

Hos Lilleby Treningssenter kan du virkelig få opp pulsen og svette godt! Vi tilbyr et bredt utvalg av tredemøller, stepmaskiner, sykler og romaskiner.

Styrkeavdeling

Lilleby Treningssenter i Trondheim har et styrketreningstilbud for alle nivåer, både for nybegynnere og erfarne utøvere. Vi har et bredt utvalg av treningsbenker, knebøyracks og markløftplattinger. Du finner også vektmanualer opp til 50 kg. I tillegg har vi alle styrkeapparater du kan forvente av et moderne treningssenter.

Stretchingavdeling

Etter en hard økt i styrkeavdelingen eller på tredemølla, kan det være fint å roe ned med litt tøying. I 2. etg finner du vårt stretchingrom, rolig og avskjermet fra styrkeavdelingen. Her er det også muligheter for å kjøre en fin økt på kjernemuskulaturen.

Utstyrsliste

Tredemøller, trappemaskiner, elipsemaskiner, romaskiner, spinningsykler.

Markløft plattformer, knebøyracker, smithmaskin, benkpresser, manualer, kettlebells, hipthrust, lårpress, hacklift, krysskabelracker, nedtrekk, rodrag, dipsrack, legraiserack, backextension, t-bar row, frittstående benker, sittende legghev.

Lårpress, legextension, legcurl, stående tåhev, magemaskin, bicepscurl, tricepspress, brystpress, ryggdrag, pec deck, nakkepress.

Ribbevegger, balanseputer, aerobicstrikk, fitnessball, medisinballer, coreroller, stepkasse, minibands.